دلجویی جامعه‌الزهرا(س) از طلاب آسیب دیده از کرونا

دلجویی و حمایت

اداره خدمات رفاه و سلامت جامعه‌الزهرا(س) به منظور دلجویی و حمایت از خواهران طلبه مبتلا به کرونا  اطلاعیه ای صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی، متن این اطلاعیه بدین شرح است:

«رهبر معظم انقلاب مدظله العالی: این کارها (کمک‌های مالی و توزیع اقلام بهداشتی) بسیار خوب است و با حفظ این دستاوردها، بلا به نعمت و تهدید به فرصت تبدیل می‌شود و امیدواریم روزگار عافیت کامل برای ملت عزیز ایران نزدیک باشد.

اداره خدمات رفاه و سلامت جامعه الزهرا علیهاالسلام در نظر دارد با هدف دلجویی و حمایت، طلاب مبتلا به بیماری کرونا را شناسایی نماید.

از این رو طلاب ایرانی محترمی که به تازگی به این بیماری مبتلا شده‌اند این مساله را به شناسه کاربری @R_bazarch در پیام رسان ایتا اعلام نمایند و یا با شماره 32112633 تماس بگیرند.

همچنین طلاب بخش بین الملل می توانند با تماس با شماره 32112177 وضعیت خود را اعلام کنند.»