اداره کل تبلیغ و ارتباطات، امور مبلغان جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌کند:

گردهمایی مجازی مبلغان ویژه ماه صفر و اربعین حسینی

گردهمایی مجازی مبلغان 2

گردهمایی مجازی مبلغان جامعه الزهرا علیهاالسلام ویژه ماه صفر و اربعین حسینی به صورت مجازی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، گردهمایی مجازی مبلغان ویژه ماه صفر و اربعین حسینی از سوی اداره کل تبلیغ و ارتباطات، امور مبلغان جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

در این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین محسن نصری دهیار، مسئول واحد احیای امر اهل بیت  علیهم السلام سازمان تبلیغات اسلامی استان قم به روایتگری حماسه عاشورا تا اربعین می‌پردازد، همچنین نرم افزار حماسه عاشورا در این مراسم به مبلغان معرفی می‌شود.

این مراسم روز دوشنبه 29 شهریور ساعت 10 تا 11:30 به صورت مجازی در حسینیه مجازی جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

مبلغان و علاقه‌مندان عرصه تبلیغ دینی می‌توانند از طریق درگاه https://heyatonline.ir/fa/heyat/1739 در این مراسم شرکت کنند.