جلسه پرسش و پاسخ معاون پژوهش جامعه الزهرا(س) با طلاب مراکز تخصصی

جلسه پرسش و پاسخ معاون پژوهش با مراکز تخصصی

طلاب مراکز تخصصی جامعه الزهرا علیهاالسلام تا 18 مهر سوالات مربوط به مسائل پژوهشی را به شناسه کاربری 110Pajouhesh@ ارسال کنند.

به گزارش روابط عمومی، جلسه پرسش و پاسخ معاون پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام با طلاب مراکز تخصصی این مؤسسه علمی حوزوی برگزار می‌شود.

بر اساس اطلاعیه معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام، بانوان طلبه می‌توانند سوالات خود در حیطه مسائل پژوهشی را تا تاریخ 18 مهر به شناسه کاربری 110Pajouhesh@ ارسال کنند تا در جلسه به پرسشهای مطرح شده پاسخ داده شود.

جلسه پرسش و پاسخ سرکار خانم ریحانه حقانی معاون پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام با طلاب مراکز تخصصی روز دوشنبه 26 مهر ساعت 12:30 تا 14 برگزار می‌شود.

علاقه مندان می توانند از طریق پیوند http://online.jz.ac.ir/rbhyyb897yoy/ در جلسه شرکت کنند.

گفتنی است جامعه الزهرا علیهاالسلام دارای 6 مرکز تخصصی است و طلاب سطح سه و چهار در مراکز تخصصی «تفسیر و علوم قرآن»، «فقه و اصول»، «فلسفه و کلام اسلامی»، «اخلاق و تربیت اسلامی»، «ادبیات عرب، تاریخ، تبلیغ و مطالعات زنان» و مرکز تخصصی «طلاب غیرایرانی» تحصیل می‌کنند.