در گزارش عملکرد شش‌ماهه اداره رفاه و سلامت طلاب جامعه‌الزهرا(س) مطرح شد:

اهدای کمک هزینه خرید جهیزیه به طلاب در آستانه ولادت باسعادت پیامبر اکرم(ص)

اهدای جهیزیه (7)

احسانی با ارائه گزارش عملکرد شش‌ماهه اداره رفاه و سلامت طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام، گفت: اهدای کمک هزینه خرید جهیزیه، توزیع بسته های معیشتی، هزار بسته گوشت قربانی، 400 بسته پوشاک، 700 بسته معیشتی، کمک هزینه خرید گوشی هوشمند، کتب درسی و اعطای وام ضروری از جمله خدمات این اداره به طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام در شش‌ماه اخیر بوده است.

به گزارش روابط عمومی، خانم زهرا احسانی در گفتگو با واحد خبر، به ارائه گزارشی از اداره رفاه و سلامت طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام در شش‌ماه اول سال پرداخت و اظهار داشت: در آستانه میلاد پر خیر و برکت پیامبر رحمت و مهربانی صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم و بنیانگذار مذهب تشیع امام جعفر صادق علیه‌السلام مبلغ 600 میلیون ریال کمک هزینه خرید جهیزیه از سوی اداره رفاه و سلامت طلاب و با همکاری کمیته امداد امام خمینی رحمه‌الله‌علیه به تعدادی از طلاب واجد شرایط اهدا شد.

رئیس اداره رفاه و سلامت طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام افزود: این اداره در راستای رسیدگی به امور طلاب و با همکاری خیرین در زمینه رفاه و معیشت، در طول شش‌ماهه اول سال خدماتی را ارائه کرده است، از جمله مساعدت در حوزه امور معیشتی طلاب که در این راستا، هزار بسته گوشت قربانی جمعاً به ارزش 120 میلیون تومان با همت خیرین و موسسه حضرت خدیجه علیهاسلام توزیع شده است.

احسانی افزود: توزیع 400 بسته پوشاک اعم از چادر مشکی، مانتو، لباس، کفش و غیره جمعاً به ارزش 160 میلیون تومان و  700 بسته معیشتی ارزاق جمعاً به ارزش 350 میلیون تومان با همکاری خیرین و موسسه احسان در 6 ماه اخیر صورت گرفته است.

رئیس اداره رفاه و سلامت طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام اضافه کرد: تعداد 230 کارت هدیه، 175 بن خرید فروشگاهی و واریز نقدی جمعا به ارزش 50 میلیون تومان از دیگر اقدامات در جهت امور معیشتی طلاب بوده است.

احسانی همچنین به مساعدت این اداره در حوزه امور تحصیلی طلاب اشاره کرد و گفت: کمک هزینه بلاعوض خرید گوشی هوشمند به طلاب ممتاز تحصیلی جمعاً به ارزش 230 میلیون ریال به همت خیرین، کمک هزینه تحصیلی جهت تأمین و خرید کتب درسی به طلاب ممتاز تحصیلی به مبلغ 50 میلیون ریال، اعطای وام خرید تبلت، لپ تاپ و تلفن همراه به 96 نفر جمعاً به ارزش 7500 میلیون ریال و اعطای امتیاز وام ضروری خرید گوشی هوشمند جمعاً به ارزش 150 میلیون تومان در توافق با صندوق شجره طیبه مرکز خدمات حوزه‌های علمیه صورت گرفت.

وی ضمن قدردانی از خیرین و همکاری موسسات در این امور خیریه، بیان کرد : افراد می‌توانند در صورت تمایل جهت شرکت در این امور خیر و خداپسندانه در جهت خدمت رسانی در موارد مذکور و همچنین امور درمانی وجوه نقدی خود را به درگاه خیرین جامعه الزهرا علیهاالسلام به نشانی https://kh.jz.ac.ir/payment واریز و فیش واریزی و مورد مصرف آن را به شناسه کاربری اداره رفاه در پیام رسان ایتا به آدرس @R_bazarch ارسال کنند.