بازدید رئیس دفتر تبلیغات اسلامی از غرفه جامعه‌الزهرا(س)

بازدید حجت الاسلام واعظی از غرفه جامعه

حجت‌الاسلام والمسلمین واعظی رئیس دفتر تبلیغات اسلامی با بیان اینکه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها مرکز بابرکتی است تصریح کرد: این مرکز که با فرمان حضرت امام خمینی(ره) تأسیس شده و با عنایت حضرت زهرا علیهاالسلام تداوم خواهد داشت.

به گزارش روابط عمومی، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد واعظی رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با حضور در نمایشگاه دستاوردهای علمی واحدهای تخصصی حوزوی از غرفه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها بازدید کرد.

در جریان این بازدید، سرکار خانم حاجی پور مدیر مرکز مجازی و غیرحضوری جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به تبیین فعالیت های علمی، آموزشی، فرهنگی و پژوهشی این مؤسسه علمی حوزوی پرداخت.

حجت‌الاسلام والمسلمین واعظی در این بازدید، با بیان اینکه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها مرکز بابرکتی است، تصریح کرد: این مرکز به فرمان حضرت امام خمینی(ره) تأسیس شده و با عنایت حضرت زهرا علیهاالسلام فعالیت می‌کند.

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در پایان ضمن تشکر از دست اندرکاران برگزاری نمایشگاه برای آنان آرزوی توفیق و سعادت نمود.