فراخوان جذب انجمن هنر جامعه الزهرا

photo_2021-11-10_14-17-35

فراخوان جذب طلاب، مبلغان و فارغ التحصیلان جامعه الزهرا علیهاالسلام در انجمن هنر این مؤسسه علمی با نام طراوت اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، خانم ندا حکمت نیا در گفتگو با واحد خبر، با اشاره به آغاز ثبت نام و فعالیت های تخصصی هنرمندان جامعه الزهرا علیهاالسلام گفت: زبان هنر یکی از ظرفیت های مهمی است که طلاب، مبلغان و دانش آموختگان در ابلاغ رسالت دینی می توانند از آن بهره مند شوند، از این رو معاونت فرهنگی تبلیغی در راستای بالندگی طلاب هنرمند، انجمن هنر جامعه الزهرا را با نام طراوت راه اندازی کرده است.

رئیس اداره تبلیغ نوین و فضای مجازی فعالیت های کلی انجمن هنر را برگزاری دوره ها و کارگاه های تخصصی پروژه محور جهت انتقال مفاهیم دینی با زبان هنر، زمینه سازی ایجاد نشست های تخصصی در راستای تبلیغ دینی و ایجاد راه های ارتباطی با تشکل های مهم وتأثیرگذار هنری جهت انتقال مفاهیم ناب دینی با موضوعات تخصصی حوزه زنان و خانواده عنوان کرد و افزود: هنرمندان علاقمند می توانند برای عضویت فعال و مؤثر در انجمن هنر با شماره 32112094 تماس بگیرند و علاقه مندان به عضویت عادی نیز می توانند در سامانه تبلیغ نوین و فضای مجازی به نشانی http://novin.jz.ac.ir بخش برنامه ها – انجمن هنر، ثبت نام کنند.