معاون پژوهش خبر داد:

ثبت نام بیش از صدنفر از بانوان طلبه در طرح تربیت مترجم

تربیت مترجم عربی و انگلیسی

حقانی با بیان اینکه ثبت نام در طرح تربیت مترجم عربی و انگلیسی تا 15 مهرماه ادامه دارد، از استقبال بیش از صد نفر بانوان طلبه از این طرح خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم ریحانه حقانی روز چهارشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: با توجه به اهمیت و ضرورت ترجمه و به کارگیری آن در تبلیغ معارف دین به جهان اسلام، نخستین دوره طرح تربیت مترجم زبان انگلیسی و عربی به همت معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می شود.

معاون پژوهش با بیان اینکه این طرح از تیرماه سال جاری آغاز به کار کرد، افزود: زمان ثبت نام در این طرح از 28 تیرماه آغاز شده و تا 15 مهرماه ادامه دارد.

حقانی اظهار داشت: تا کنون بیش از صد نفر از بانوان طلبه در این طرح ثبت نام کردند.

وی یادآور شد: ثبت‌نام این دوره به صورت الکترونیکی انجام می‌شود و متقاضیان شرکت در این دوره می‌توانند پس از تکمیل فرم ثبت نام، اطلاعات و فرم درخواست خود را به نشانی omourpajohesh@jz.ac.ir ارسال کنند.

جهت دریافت فرم ثبت‌نام دوره تربیت مترجم زبان انگلیسی این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت فرم ثبت‌نام دوره تربیت مترجم زبان عربی این پیوند را فعال کنید.