اداره کل تبلیغ و ارتباطات برگزار می‌کند:

آغاز ثبت‌نام دوره دانش‌افزایی مبلغان و طلاب علاقه‌مند به تبلیغ

دوره مجازی استانی

دوره دانش‌افزایی مبلغان و طلاب علاقه‌مند به تبلیغ از سوی معاونت فرهنگی تبلیغی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، دوره مجازي مهارت‌های عمومي شميم با هدف توانمندسازي مبلغان و دانش‌آموختگان علاقه‌مند به تبلیغ از سوی اداره کل تبلیغ و ارتباطات معاونت فرهنگی تبلیغی جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

در این دوره طلاب علاقه‌مند با روش کلاس داری، تبلیغ در مدارس، ویژگی‌های نوجوانان امروزی، روش‌های دعوت به نماز در کودکان و نوجوانان، روش سخنرانی و روش مدح و رثا آشنا می‌شوند.

تشكيل و فعال‌سازی پرونده تبليغي، استفاده از دانش اساتید مجرب و نمونه، اعطاي گواهينامه پايان دوره، جذب، اعزام و معرفي به مراکز و سازمان‌ها از مزایای شرکت در این دوره است.

علاقه مندان می‌توانند تا 28 آبان ماه با مراجعه به سامانه شميم به نشانی https://shamim.jz.ac.ir/ در این دوره ثبت‌نام کنند.

گفتنی است، به دلیل ظرفیت محدود کلاس‌ها، اولويت ثبت‌نام با اعضای کانون‌های استاني البرز، مازندران، كرمان و اصفهان است. همچنین طلابی که حداقل 90 واحد درسی گذرانده‌اند می‌توانند در این دوره ثبت‌نام کنند.