افق پژوهش؛ ویژه نامه معاونت پژوهش جامعه الزهرا به مناسبت هفته پژوهش

JeldOfoghPajoohesh

معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام ویژه نامه افق پژوهش را به مناسبت هفته پژوهش منتشر کرد.

به گزارش روابط عمومی، افق پژوهش، نمایشگاهی است مکتوب از فعالیت ها، برنامه ها و اقدامات معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام که می کوشد تا گوشه ای از تلاش های انجام شده در این معاونت را به همراه محصولات پژوهشی تولید شده از سوی پژوهشگران، اساتید و طلاب این موسسه علمی به مخاطبان معرفی نماید.

معاونت پژوهش در ویژه نامه افق پژوهش، در 9 بخش دوره های تخصصی بانوان، کرسی ها، نشست ها و کارگاه های پژوهشی، انجمن های علمی پژوهشی، تهیه و تدوین متون درسی، کتابخانه و بانک اطلاعاتی، نشریات، همایش ها و جشنواره ها، انتشارات و تعاملات و همکاری ها، اقدامات خود را با هدف دست یابی به چشم انداز تربیت بانوان پژوهشگر و پاسخگو به مسائل علمی در زمینه علوم اسلامی و انسانی و در راستای رسیدن به این جایگاه مهم در جوامع ملی و فراملی به نمایش گذاشته است.

ویژه نامه افق پژوهش را از اینجا دریافت کنید.