برگزاری نخستین درس اخلاق طلاب جامعه‌الزهرا(س) در نیمسال دوم 1401-1400

درس اخلاق

نخستین جلسه درس اخلاق طلاب جامعه‌الزهرا(س) در نیمسال دوم 1401-1400 با موضوع «عوامل مؤثردر نشاط و پویایی خانواده» و سخنرانی استاد لقمانی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، خانم سیده زهرا حسینی در گفتگو با واحد خبر، ضمن تبریک حلول ماه رجب و گرامیداشت ایام الله دهه فجر، اظهار داشت: اولین جلسه درس اخلاق عمومی طلاب حضوری وغیرحضوری جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به همت اداره تربیتی برگزار می‌شود.

سرپرست اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها عنوان کرد: موضوع نخستین جلسه درس اخلاق این ترم به «عوامل مؤثردر نشاط و پویایی خانواده» اختصاص یافته است که حجت‌الاسلام والمسلمین احمد لقمانی استاد اخلاق حوزه به تبیین آن می‌پردازد.

حسینی افزود: درس اخلاق عمومی بانوان طلبه در نیمسال دوم سال تحصیلی 1400 - 1401به خاطر شرایط پیش آمده، همانند ترم گذشته به صورت مجازی برگزار می‌شود.

وی یادآوری کرد: جلسات درس اخلاق روزهای یکشنبه ساعت 11 تا 12 به صورت آنلاین در حسینیه مجازی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به نشانی https://heyatonline.ir/fa/heyat/1739 برگزار می شود.

سرپرست اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها خاطرنشان کرد: این جلسات به صورت آفلاین نیز در سایت جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها بارگذاری خواهد شد.