برگزاری نشست جهاد تبیین با سخنرانی آیت الله محمدی عراقی

حجت الاسلام محمدی عراقی

نشست جهاد تبیین و نقش طلاب جهادی، مبلغان و اساتید با سخنرانی آیت الله محمدی عراقی در جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می شود.

مقام معظم رهبری:

شما روایت کنید حقایق جامعه‌ی خودتان و کشور خودتان و انقلابتان را. شما اگر روایت نکنید، دشمن روایت میکند؛ شما اگر انقلاب را روایت نکنید، دشمن روایت میکند؛ شما اگر حادثه‌ی دفاع مقدّس را روایت نکنید، دشمن روایت میکند، هر جور دلش میخواهد؛ توجیه میکند، دروغ میگوید.

به گزارش روابط عمومی، نشست «جهاد تبیین و نقش طلاب جهادی، مبلغان و اساتید جامعه الزهرا و حوزه های علمیه خواهران» با سخنرانی آیت الله محمدی عراقی، مسئول دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی در قم برگزار می شود.

این نشست روز پنجشنبه 12 آبان ماه با حضور نمایندگان طلاب جهادی، مبلغان فعال در عرصه های فرهنگی و اجتماعی و اساتید جامعه الزهرا علیهاالسلام در تالار بیداری اسلامی این مؤسسه علمی برگزار می شود.