از سوی داره تبلیغ در رسانه‌ها و فضای مجازی جامعه‌الزهرا(س) و با همکاری کانون استان تهران؛

دوره مقدماتی «تربیت مبلغ فضای مجازی» برگزار می‌شود

دوره تربیت مبلغ فضای مجازی

دوره مقدماتی «تربیت مبلغ فضای مجازی» با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین کهوند به صورت مجازی و آفلاین ویژه طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، دوره مقدماتی «تربیت مبلغ فضای مجازی» از سوی اداره تبلیغ در رسانه ها و فضای مجازی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و با همکاری کانون استان تهران برگزار می‌شود.

در این دوره که به صورت مجازی و آفلاین است، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد کهوند، کارشناس رسانه و فضای مجازی حضور دارد.

این دوره که به مدت 27 ساعت آموزشی است، از اول آذر برگزار می‌شود و علاقه مندان تا 28 آبان فرصت دارند برای ثبت نام به سامانه اداره تبلیغ در رسانه ها و فضای مجازی به نشانی ‌ http://novin.jz.ac.ir بخش دوره‌ها مراجعه کنند.