تقدیر از دبیر انجمن هلال احمر جامعه الزهرا در همایش جوانان در مسیر تعالی

IMG_20221110_073621_953

در همایش جوانان در مسیر تعالی که به مناسبت هفتاد و پنجمین سال تاسیس سازمان جوانان هلال احمر برگزار شد از سرکار خانم داوودالموسوی تقدیر به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی، همایش «جوانان در مسیر تعالی» روز گذشته با حضور دکتر سلیمانی دبیرکل جمعیت هلال احمر در تالار شهر برگزار شد.

در این مراسم که به مناسبت هفتاد و پنجمین سال تاسیس سازمان جوانان هلال احمر  برگزار شد از طرح‌های اعطای حکم فرماندهان تیم‌های سحر، اعطای حکم مربیگری تربیت کادر متخصص پیشگیری از اعتیاد، آغاز طرح یازدهمین دوره طرح دادرس و آموزش مدیران 60 کانون طلاب رونمایی شد و همچنین از رابطین فعال ادارات همکار با جمعیت هلال احمر، مدرسین، اعضای فعال جوانان، امدادگران و داوطلبان و نفرات برتر مسابقات ورزشی خواهران با اهدای هدایایی تجلیل به عمل آمد.

در این مراسم از سرکار خانم داوودالموسوی، رابط جامعه الزهرا علیهاالسلام و جمعیت هلال احمر و نیز دبیر انجمن هلال احمر این موسسه علمی با اهدای لوحی تقدیر شد.

برپایی نمایشگاه توانمندی‌های جوانان از دیگر برنامه‌هایی بود که در حاشیۀ همایش «جوانان در مسیر تعالی» برگزار شد.