حضور پزشک متخصص زنان در بهداری جامعه‌الزهرا(س)

ویزیت متخصص زنان

امکان ویزیت تخصصی زنان با تخفیف ویژه 50 درصدی ویژه بانوان طلبه، اساتید و کارمندان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها فراهم شد.

به گزارش روابط عمومی، خانم زهرا احسانی در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: در راستای تامین امور سلامت جسمی طلاب و همچنین ارتقای سطح سلامت طلاب، اساتید و کارمندان اداره رفاه و سلامت طلاب امکان ویزیت تخصصی زنان با تخفیف ویژه 50 درصدی روزهای یکشنبه را در بهداری مجموعه فراهم کرده است.
رئیس اداره خدمات، رفاه و سلامت طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها گفت: با عنایت به اهمیت ویژه موضوع فرزندآوری در این طرح، خدماتی از جمله کنترل بارداری، پیگیری سلامت مادر و جنین، درمان اختلالات، تشخیص سرطان ها و بیماری های خاص و همچنین درمان ناباروری ها ارائه می شود.
احسانی افزود: با توجه به استقبال طلاب و کارکنان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، این طرح تا پایان فصل بهار ادامه خواهد داشت.
رئیس اداره خدمات، رفاه و سلامت طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها خاطرنشان کرد: علاقه‌مندان جهت دریافت نوبت و کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۳۲۱۱۲۱۴۵ تماس بگیرند.