فراخوان همکاری و فعالیت طلاب در کانال‌های تخصصی

جذب طلاب متخصص

رئیس اداره تبلیغ در رسانه‌ها و فضای مجازی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از جذب طلاب متخصص جهت فعالیت در کانال‌های تخصصی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، خانم ندا حکمت نیا در گفتگو با واحد خبر، با اشاره به اهمیت ایجاد کانال‌های مختلف جهت فعالیت منسجم طلاب در شبکه‌های اجتماعی، از طلابی که دوره‌های تخصصی مهدویت،  نهج البلاغه، سواد رسانه، نقد و تحلیل فیلم، احکام، سبک زندگی، مشاوره، پاسخ به شبهات، آشپزی، خیاطی، طب سنتی، زبان انگلیسی و خوشنویسی گذرانده‌اند، جهت فعالیت در کانال‌های تخصصی دعوت به همکاری کرد.

رئیس اداره تبلیغ در رسانه‌ها و فضای مجازی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اشاره کرد: مزایای فعالیت در کانال‌های تخصصی طلاب؛ عضویت در تیم تحریریه، تیم طراحی و ادمینی کانال‌های تخصصی، بهره‌مندی از کارگاه‌های محصول محور و  فعال شدن پرونده تبلیغ مجازی – رسانه ای طلاب است.

حکمت نیا اظهار داشت: داوطلبان گرامی جهت ثبت نام برای همکاری، نام و نام خانوادگی، کد ملی، شماره همراه و تخصص خود را به آیدی@mehromahtabb ارسال کنند.