آغاز نشست‌های حضوری پیش‌رویداد «الگوسازی سبك زندگی بانوی مسلمان»

photo_2023-05-17_08-23-54

نشست‌های حضوری پیش‌رویداد «الگوسازی سبك زندگی بانوی مسلمان» با حضور طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در آموزشگاه امام رضا (ع) در حال برگزاری است.

به گزارش روابط عمومی، نشست‌های حضوری پیش‌رویداد «الگوسازی سبك زندگی بانوی مسلمان» از سلسله نشست های رویدادهای جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها آغاز شد.

در این پیش رویداد، نشست های مختلف با حضور اساتید حوزه و دانشگاه برگزار می‌شود.

در نخستین روز این پیش رویداد، سرکار خانم معصومه شریفی معاون تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به موضوع «چالش الگوسازی سبک زندگی بانوی مسلمان» می‌پردازد.

در ادامه خانم ندا حکمت نیا  مدیر دومین رویداد فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها «چگونگی شاخص گزینی» را توضیح می دهد. در ادامه حجت الاسلام والمسلمین صلح میرزایی در نشستی با موضوع «بانوی تراز» حضور خواهد داشت.

در نوبت عصر نخستین روز پیش رویداد، نشست «نشاط اجتماعی بانوان عصر نبوی» با حضور خانم شاکری و نشست «نظام واره سبک زندگی حوزه و روحانیت» با حضور آقای دکتر صدقی برگزار می‌شود.

پیش رویداد حضوری جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در دو روز با حضور بانوان طلبه از سراسر کشور برگزار می‌شود.