تشرف طلاب و دانشجویان سرای حضرت خدیجه سلام‌الله‌علیها  به حرم بانوی کرامت

حرم حضرت معصومه 3

300 نفر از طلاب و دانشجویان ایرانی و بین الملل خوابگاهی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در مراسم روز دختر حرم مطهر حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها شرکت کردند.

به گزارش روابط عمومی، طلاب و دانشجویان سرای حضرت خدیجه سلام‌الله‌علیها با همکاری مسئولان سرا و معاونت تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در روز میلاد کریمه اهل بیت علیهم‌السلام در حرم بانوی کرامت حضور یافتند.

حدود۳۰۰ نفر از طلاب و دانشجویان ایرانی و بین الملل سرای حضرت خدیجه سلام‌الله‌علیها با حضور در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله‌علیها با این بانوی باکرامت تجدید عهد کردند.

در این حضور، دختران سرای حضرت خدیجه سلام‌الله‌علیها، ضمن بهره‌مندی از فیوضات معنوی زیارت مضجع نورانی این بانوی تمدن ساز، در اجتماع بزرگ دختران که به مناسبت روز دختر در این مکان مقدس برگزار شده بود، شرکت کردند.