مهمان ویژه مراسم جشن «شهر دختران ماه»/بهترین هدیه روز دختر به دختران سرای حضرت خدیجه(س)

پرچم گردانی حرم مطهر رضوی4

پرچم گردانی حرم مطهر رضوی در جشن بزرگ «شهر دختران ماه» با حضور خادمیاران کانون بانوان قم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، جشن بزرگ «شهر دختران ماه» به مناسبت ایام ولادت حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله‌علیها با حضور صدها نفر از طلاب و دانشجویان سرای حضرت خدیجه سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

خادمیاران رضوی کانون بانوان و خانواده قم با در دست داشتن پرچم حرم مطهر حضرت علی بن موسی الرضا علیه‌السلام در این مراسم حضور یافتند که فضای معنوی خاصی را در میان شرکت کنندگان ایجاد کرد.

در این مراسم، 20 نفر از خادمیاران کانون بانوان و خانواده قم به همراه پرچم حرم مطهر رضوی و نبات تبرکی، حال و هوای فوق العاده ای به جویندگان حقیقت و سفیران هدایت خارج از کشور و میهن عزیزمان بخشیدند و فضای مراسم را به عطر رضوی معطر کردند.

حال و هوای عجیبی بر فضا حاکم شد، چشم‌هایی که از اشک ذوق بارانی و دوخته شده به پرچم حضرتی شده و دل‌هایی که از بُعد مکان فراتر رفته و خود را در مشهدالرضا می‌دیدند؛ گویی برادر به مراسم ولادت خواهر آمده بود.

ع/101