اداره کل امور تربیتی جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌کند:

برگزاری دومین مسابقه طرح مطالعاتی ویژه اساتید، طلاب و کارمندان

طرح مطالعاتی تربیتی

دومین مسابقه طرح مطالعاتی ویژه اساتید، طلاب و کارمندان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از سوی اداره کل امور تربیتی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، دومین مسابقه طرح مطالعاتی ویژه اساتید، طلاب و کارمندان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از سوی اداره کل امور تربیتی این مؤسسه علمی حوزوی برگزار می‌شود.

سؤالات طرح‌های مطالعاتی در تاریخ ۲۵ تیر در صفحه آیدی اداره کل امور تربیتی به نشانی @tarbiatejz بارگذاری می‌شود.

شرکت کنندگان می‌توانند از تاریخ اول تا 25 تیر با مراجعه به آیدی اداره کل امور تربیتی در این مسابقه شرکت کرده و از جوایز آن بهره مند شوند.

در این مسابقه، کتاب «نماز در سیره علما» ویژه طلاب، کتاب «معادله الزام و اختیار در تربیت» ویژه اساتید و کتاب «از تفاوت تا تفاهم» ویژه کارمندان در نظر گرفته شده است.

کتاب «نماز در سیره علما» ویژه طلاب

کتاب «معادله الزام و اختیار در تربیت» ویژه اساتید