تمدید مهلت ثبت نام در دوره ‌کارورزی عملی مولودی خوانی تا 7 تیر

مولودی خوانی

مهلت ثبت نام در دوره ‌کارورزی عملی مولودی خوانی شامل آموزش سبک‌های به روز و صداسازی مناسب جلسات شاد تا 7 تیر تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی، دوره ‌کارورزی عملی مولودی خوانی از سوی اداره کل تبلیغ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

این دوره به مناسبت فرا رسیدن عید الله الاکبر عید بزرگ غدیر خم برای اولین بار جهت توانمندسازی و به‌روزرسانی محتوای مبلغان برگزار می‌شود.

در این دوره، آموزش سبک‌های به روز و صداسازی مناسب جلسات شاد ارائه می‌شود و سرکار خانم دانش زاده با همراهی کارگروه مدح و رثا اداره توانمندسازی به تبیین این موضوعات می‌پردازند.

مهلت ثبت نام در این دوره تا 7 تیر تمدید شده و کلاس های دوره از 10 تیر ساعت 8 تا 12 در سالن اجتماعات طبقه سوم ساختمان شهید بهشتی(ره) آغاز می‌شود.

بانوان مبلغ که دوره عمومی مدح و رثا و دوره تکمیلی را گذرانده اند و در زمینه مداحی اهل بیت علیهم السلام فعالیت دارند، می‌توانند در این دوره ثبت نام کنند.

علاقه مندان جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به سامانه شمیم به نشانی http://shamim.jz.ac.ir/ مراجعه کنند.