اجرای طرح پوشینه سرای حضرت خدیجه

طرح پوشینه سرای حضرت خدیجه (3)

طرح پوشینه سرای حضرت خدیجه با هدف رفع اشراف احتمالی ساختمان های اطراف جامعه الزهرا علیهاالسلام کلید خورده است.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم برقعی مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام و مهندس حدادی فام معاون منابع انسانی و پشتیبانی با حضور در پروژه پوشینه سرای حضرت خدیجه از نقشه، ماکت و جزییات این طرح بازدید کردند.

طرح پوشینه که با هدف رفع اشراف احتمالی ساختمان های اطراف آغاز شده در چند مرحله اجرا خواهد شد.

مهندس حدادی در این بازدید ضمن تاکید بر حفظ هویت ساختمان خوابگاه و توجه به المان های بصری موجود در این بنا، حفظ حریم این مکان را بسیار ضروری و از خطوط قرمز جامعه الزهرا علیهاالسلام ذکر کرد.

وی وجود محیط امن و آرام برای تحصیل بانوان را از مهمترین مزیت های جامعه الزهرا علیهاالسلام دانست و اظهار داشت: همواره سیاست جامعه بر استمرار این سیاست بوده است از این رو طرح های مختلفی مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد طرحی که کمترین آسیب را به تامین نور طبیعی، جریان هوا و حفظ هویت سنتی بنا دارد اجرایی شود.