دوره آموزشی تبلیغی اربعین برگزار می شود

تربيت مبلغ اربعين2 (1)

دوره آموزشی تبلیغی اربعین ویژه طلاب و مبلغان جامعه الزهرا علیهاالسلام به صورت غیرحضوری برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی، اداره کل تبلیغ جامعه الزهرا علیهاالسلام ‌در راستای ایفای رسالت خود در توانمندسازی و تربیت مبلغ ویژه ایام اربعین، دوره آموزشی تبلیغی اربعین را برگزار می کند.

در این دوره مباحثی چون روایتگری، احکام سفر و زیارت، اخلاق و آداب در سفر اربعین، امنیت در سفر، الزامات اربعین، آموزش سامانه سماح اربعین، بهداشت و سلامت، بیمه سفر اربعین، توقف کوتاه در کربلا، چرایی حرکت اربعین، مدیریت سفر در ایران، مدیریت سفر در کربلا، معنویت در سفر و وسایل مورد نیاز سفر مطرح می شود.

این دوره به صورت مجازی و آفلاین ویژه طلاب و مبلغان جامعه الزهرا علیهاالسلام در سراسر کشور برگزار می شود.

علاقه مندان می توانند تا 16 مرداد ماه 1402 با مراجعه به سامانه شمیم در این دوره ثبت نام کنند. زمان آغاز دوره به زودی اطلاع رسانی خواهد شد.