اعلام اسامی برندگان سومین طرح مطالعاتی اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا(س)

سومین مسابقه طرح مطالعاتی

اسامی برندگان سومین طرح مطالعاتی اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا(س) در سه بخش اساتید، طلاب و کارمندان معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی، برندگان سومین طرح سیر مطالعاتی اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به قید قرعه معرفی شدند.

در این طرح که ویژه اساتید، طلاب و کارمندان برگزار شد، کتاب «فرازها و فرودها» ویژه طلاب وکتاب «پدر، مادر، معلم! من نوجوانم» ویژه اساتید و کارمندان و به عنوان سومین فراخوان مسابقه طرح مطالعاتی اداره کل امور تربیتی اعلام فراخوان شد.

در بخش اساتید و کارکنان سرکار خانم زهرا زمانی و سرکار خانم سمیرا عیسی آبادی، و در بخش طلاب، سرکار خانم زهرا عقلمند از طلاب سطح ۲ به عنوان برندگان این شماره معرفی شدند.

برندگان برای دریافت جایزه به اداره کل امور تربیتی واقع در طبقه سوم ساختمان شهید مطهری(ره) مراجعه کنند.