تجمع طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در حمایت از جبهه مقاومت و فلسطین

حمایت طلاب جامعه الزهرا از طوفان الاقصی (4)

طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در محکومیت جنایات رژیم غاصب صهیونیستی و حمایت از عملیات طوفان الاقصی تجمع کردند.

به گزارش روابط عمومی، اجتماع بزرگ طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در محکومیت جنایات رژیم غاصب صهیونیستی و حمایت از عملیات طوفان الاقصی در این مؤسسه علمی حوزوی برگزار شد.

بانوان طلبه ایرانی و بین المللی مدارس علمیه، مراکز تخصصی، مرکز آموزش زبان فارسی و غیره در این مراسم حضور یافتند و با در دست داشتن پرچم‌های نیروهای مقاومت گردهم آمدند و با ندای «الله اکبر» و شعارهای کوبنده "مرگ بر اسرائیل"، "آمریکا آمریکا شکست تو نزدیک است/ اسراییل اسراییل نابودیت حتمی است" و ... از مردم فلسطین و عملیات «طوفان الاقصی» حمایت کردند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین ناصر رفیعی در حاشیه این مراسم ضمن تبریک به مناسبت پیروزی مظلومان فلسطین و شکستن هیمنه صهیونیست به بیان دلیل مبارزه با صهیونیست ها بر اساس آیاتی از کلام الله مجید پرداخت.