آشنایی با مخاطب شناسی در چهارمین جلسه اساتید راهبر

زکریا خیری

چهارمین جلسه ضمن خدمت اساتید راهبر به همراه ضمن خدمت کل اساتید و اساتید مصاحبه گر با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین خیری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، چهارمین جلسه ضمن خدمت اساتید راهبر به همراه ضمن خدمت کل اساتید و اساتید مصاحبه گر از سوی اداره کل امور تربیتی و با همکاری اداره کل امور اساتید جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین زکریا خیری در این جلسه به ادامه بحث موضوع آشنایی با روانشناسی شخصیت و مخاطب شناسی پرداخت و مولفه های اصلی تقسیم تیپ های شخصیتی و آشنایی با ویژگی های شخصیتی و روحیات رفتاری طلاب کشورهای مختلف به جهت تسهیل برقراری ارتباط موثر بین مربیان و متربیان را برشمرد.

وی در ادامه به عوامل سرد کننده ارتباط  با طلاب بین الملل شاره کرد و از جمله این عوامل را عدم آگاهی از فرهنگ آنها و عوامل تسهیل بخش ارتباط با طلاب بین الملل دانست.

وی تصریح کرد: آشنایی با زبان و فرهنگ طلاب بین الملل بسیار مهم است و در اولین برخورد باید ذهنیت مثبت در مخاطب ایجاد کرد.