از سوی بسیج طلاب با همکاری اداره کل تبلیغ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اعلام شد:

فر اخوان جذب و اعزام نیروهای جهادی تبلیغی به اماکن مختلف

فراخوان جذب و اعزام نیروها

فر اخوان جذب و اعزام نیروهای جهادی تبلیغی به مراکز علمی، مدارس، سازمان‌ها و ارگان‌ها، روستاها و غیره به منظور فعالیت در موضوعات اولویت دار جامعه اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، فر اخوان جذب و اعزام نیروهای جهادی تبلیغی به مراکز علمی، مدارس، سازمان‌ها و ارگان‌ها، روستاها و غیره از سوی بسیج طلاب و اداره کل تبلیغ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اعلام شد.

سازماندهی و اعزام مبلغان توانمند و آموزش دیده در گروه های جهادی، آموزش و توانمندسازی سایر طلاب در راستای امر تبلیغ و همچنین هدایت برنامه های تبلیغی به سمت موضوعات مورد نیاز و اولویت دار جامعه اسلامی از جمله اهداف این طرح است.

در این طرح، مبلغان در دو گروه آموزش دیده و نیاز به آموزش و کارورزی تقسیم بندی شده و در موضوعات مورد نیاز و اولویت دار جامعه اسلامی به فعالیت می‌پردازند.

علاقه مندان جهت حضور و فعالیت در این طرح از طریق پیوند http://forms.jz.ac.ir/f_98/ اقدام کنند.

جهت کسب اطلاعات بيشتر روزهای شنبه تا سه شنبه 9:30 تا 12 به دفتر بسیج طلاب واقع در آموزشگاه امام رضا علیه‌السلام، طبقه همکف سالن شهید بهشتی(ره) مراجعه کنید و یا با شماره تلفن 32112477 تماس بگیرید.