برگزاری کنگره بین‌المللی «علامه سید محمد حسین طباطبائی(ره)»

کنگره علامه طلباطبایی

کنگره بین‌المللی «علامه سید محمد حسین طباطبائی(ره)» از 24 تا 30 آبان در شهرهای قم، تبریز و تهران برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، کنگره بین‌المللی «علامه سید محمد حسین طباطبائی(ره)» روز چهارشنبه 24 آبان برابر با روز جهانی «فلسفه» و همزمان با چهل و دومین سالگرد ارتحال علامه طباطبائی(ره) برگزار می‌شود.

این رویداد بین المللی روز چهارشنبه 24 آبان ساعت 8:30 با خیرمقدم حجت‌الاسلام‌والمسلمین حمید پارسانیا دبیر علمی کنگره آغاز می‌شود و در ادامه پس از پخش پیام مقام معظم رهبری و فیلم جلسه دیدار دست اندرکاران کنگره با معظم له، آیت الله غلامرضا فیاضی رییس هیأت مدیره مجمع عالی حکمت اسلامی و رییس کنگره، به ایراد سخن می‌پردازد.

آیت الله آملی لاریجانی رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام به عنوان سخنران ویژه این مراسم حضور دارد. پخش پیام حضرت آیت الله عبدالله جوادی آملی و حضرت آیت الله جعفر سبحانی نیز از دیگر بخش های این کنگره بین المللی است.

همچنین در این رویداد حجت‌الاسلام‌والمسلمین احسان کرمانشاهی استاد حوزه و دانشگاه طی سخنانی به ارائه و معرفی آثار علمی علامه محمد حسین طباطبایی خواهد پرداخت و درپایان این برنامه نیز، محمدرضا مخبر دزفولی رئیس فرهنگستان علوم ایران درباره جایگاه و اهمیت علامه در سپهر فرهنگی و علمی ایران سخنرانی می‌کند.

کمیسیون های تخصصی کنگره روز پنجشنبه 25 آبان ساعت ۸:۳۰ تا ۱۱:۴۵ با عناوین قرآن و حدیث، حکمت نظری، حکمت عملی، فقه و اصول، کلام و ادیان، اخلاق و عرفان و زن و خانواده با حضور استادان برجسته حوزه و دانشگاه تشکیل می‌شود.

کنگره بین المللی علامه سید محمد حسین طباطبائی(ره) روزهای ۲۴ و ۲۵ آبان درمدرسه علمیه امام کاظم علیه‌السلام؛ سالن همایش های بین المللی رسول اعظم صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم واقع در قم، میدان معلم، خیابان معلم شرقی برگزار می‌شود.

دومین برنامه این رویداد روز شنبه 27 آبان در دانشگاه تبریز و مراسم اختتامیه این کنگره روز سه شنبه 30 آبان همزمان با روز جهانی فلسفه در سالن همایش های بین المللی دانشگاه الزهرا علیهاالسلام است.

این کنگره از سوی مجمع عالی حکمت اسلامی و با همکاری جمعی از نهادهای علمی، فرهنگی و حوزوی از جمله جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.