بازدید معاون منابع انسانی و پشتیبانی از مجموعه گلخانه‌های جامعه الزهرا

بازدید مهندس حدادی از گلخانه های جامعه (15)

مهندس حدادی ضمن بازدید از مجموعه گلخانه های جامعه الزهرا علیهاالسلام با کارکنان این بخش دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی، مهندس حسین حدادی فام در بازدید از مجموعه گلخانه های جامعه الزهرا علیهاالسلام از تلاش‌گران عرصه فضای سبز تقدیر کرد.

وی ایجاد فضایی آرام، سرزنده و لطیف برای تحصیل، تدریس و فعالیت علمی طلاب و اساتید را نتیجه فعالیت کارکنان بخش فضای سبز دانست و گفت: هم اکنون جامعه الزهرا علیهاالسلام در تامین محصولات مورد نیاز فضای سبز و نیز تولید گلهای آپارتمانی برای فضاهای سرپوشیده این موسسه به خودکفایی رسیده که این مهم را مدیون زحمات کارکنان این بخش هستیم.

معاون منابع انسانی و پشتیبانی ارائه خدماتی مانند گل آرایی و درختکاری محوطه و تامین گل برای مراسمات داخل تالار بیداری اسلامی و ارائه گل و گیاهان مورد نیاز واحد ها از سوی بخش فضای سبز را بسیار ازرنده و قابل تقدیر عنوان کرد.