هفتمین جشنواره «شمیم ریحان» برگزار می‌شود

شمیم ریحان

هفتمین جشنواره «شمیم ریحان» با معرفی ۱۸ دختر نمونه همزمان با سالروز میلاد حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها در قم برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، هفتمین جشنواره تجلیل از دختران برتر با عنوان «شمیم ریحان» همزمان با سالروز ولادت باسعادت حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها در قم برگزار می‌شود.

این جشنواره از سال ۹۶ در قم برگزار شده و الگو سازی دختر موفق از سیره اهل‌بیت (ع) از اهداف برگزاری جشنواره است.

این جشنواره همزمان با سالروز میلاد کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه (س) برگزار و طی آن ۱۸ دختر برگزیده معرفی و تجلیل می‌شوند.

امسال ۱۴ دستگاه متولی با توجه به اشراف کاملی که دارند اسامی ۱۸ دختر نمونه در حوزه‌هایی از جمله قرآنی، رسانه ای، فرهنگی، عفاف و حجاب، فضای مجازی، جهاد تبیین، هنری، ورزشی، دانشجویی و بسیج را به دبیرخانه جشنواره اعلام می‌نمایند.

دارا بودن سن ۱۶ تا ۲۹ سال، سکونت در استان قم و پرچمدار بودن حجاب فاطمی از شرایط شرکت در جشنواره است.

مهلت ثبت نام در این جشنواره تا 6 اردیبهشت است و دستگاه‌های همکار تا ۱۰ اردیبهشت اسامی برگزیدگان را به دبیرخانه جشنواره ارسال خواهند کرد.

اختتامیه جشنواره «شمیم ریحان» ۲۰ اردیبهشت در قم برگزار می‌شود.