پیام تبریک مدیر جامعه الزهرا به استاندار جدید قم

شاهچراغی

سرکار خانم برقعی در پیامی انتصاب آقای شاهچراغی به استانداری قم را تبریک گفت و از آمادگی جامعه الزهرا علیهاالسلام برای همکاری با استانداری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، متن این پیام تبریک بدین شرح است:

حضور جناب آقای سید محمدتقی شاهچراغی (زیدعزه)

استاندار محترم قم

سلام علیکم

انتصاب شایسته حضرتعالی به سمت «استاندار قم» که بیانگر تعهد، توانمندی، روحیه مردمی و خدمتگزاری حضرتعالی است، صمیمانه تبریک عرض می نمایم.

بی تردید سابقه انقلابی، تجارب ارزنده و سوابق درخشان مدیریتی شما گامی ارزشمند برای رسیدن به اهداف جهادی و تحول آفرین دولت مردمی نظام اسلامی و سر منشاء برکات، توسعه و آبادانی همه جانبه این استان ویژه خواهد بود.

جامعه الزهرا(علیهاالسلام)، آمادگی خود را جهت هر نوع همراهی و همکاری حضور حضرتعالی اعلام می‌دارد.

موفقیت و سربلندی­ شما را در سایه توجهات حضرت ولی عصر(عج) و در پرتو رهنمودهای مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، از درگاه خداوند منان مسئلت می‌نمایم

سیده زهره برقعی

مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام