یادواره شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در جامعه‌الزهرا(س) برگزار شد

حجت الاسلام والمسلمین امیرزاده10

حجت‌الاسلام والمسلمین امیرزاده با بیان اینکه عظمت سردار سپهبد شهید سلیمانی به خاطر بحث ولایتمداری این شهید والامقام بود، گفت: دشمن از شهادت شهید سلیمانی بیشتر از حضور ایشان ضربه خورد، زیرا شهید حاج قاسم سلیمانی پس از شهادت جهانی شدند.

به گزارش روابط عمومی، یادواره شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی روز دوشنبه 13 دی همزمان با سالروز شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی، ابومهدی المهندس و همراهان شهیدشان در تالار بیداری اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

در این مراسم، سرکار خانم حیدری مجد، مسئول مرکز بسیج اساتید و نخبگان حوزه‌های علمیه بر لزوم حفظ آثار شهدا و ادامه راه ایشان به عنوان پیروان مکتب اهل بیت علیهم السلام تأکید کرد و در ادامه، بیانیه بسیج اساتید و نخبگان حوزه‌های علمیه خواهران قرائت شد.

در ادامه، حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیل امیرزاده، مسئول سازمان بسیج طلاب و روحانیون استان قم با بیان اینکه عظمت سردار سپهبد شهید سلیمانی به خاطر بحث ولایتمداری این شهید والامقام بود، تصریح کرد: دشمن از شهادت شهید سلیمانی بیشتر از حضور ایشان ضربه خورد، زیرا شهید حاج قاسم سلیمانی پس از شهادت جهانی شدند.

در پایان مراسم، کربلایی جواد احمدی به ذکر مصیبت اهل بیت علیهم‌السلام پرداخت.

این مراسم از سوی ‌ مرکز بسیج اساتید و نخبگان حوزه های علمیه خواهران استان قم، سازمان بسیج طلاب و روحانیون سپاه علی بن ابیطالب و با همکاری معاونت فرهنگی تبلیغی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و دانشگاه فرهنگیان برگزار شد.