دیدار مدیر جامعه‌الزهرا(س) با خانواده شهید لطفی نیاسر

شهید لطفی نیاسر شهید مدافع حرم

سرکار خانم برقعی به همراه جمعی از مسئولان و مدیران جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با خانواده معظم شهید لطفی نیاسر از شهدای مدافع حرم بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم سیده زهره برقعی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به همراه جمعی از مسئولان و مدیران این مؤسسه علمی حوزوی به مناسبت سالروز شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی، ابومهدی المهندس و همراهان شهیدشان با خانواده معظم شهید مهدی لطفی نیاسر، شهید مدافع حرم دیدار کردند.

در این دیدار، مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها بر لزوم ترویج فرهنگ شهادت تأکید کرد و در ادامه اظهار داشت: در زندگینامه شهدا توجه به خانواده بسیار مشهود است و همه ما باید وظایف خود را بر اساس زندگی شهدا ترسیم کنیم.

سرکار خانم مریم خدادادی، همسر شهید لطفی نیاسر که از طلاب سطح چهار جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها است، به بیان خاطراتی از این شهید والامقام پرداخت.