برگزاری مراسم عزاداری شهادت امام سجاد(ع) در جامعه‌الزهرا(س)

امام سجاد

مراسم عزاداری شهادت امام سجاد(ع) با حضور اساتید، طلاب و کارمندان جامعه‌الزهرا(س) در بخش‌های مختلف این مؤسسه علمی حوزوی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، مراسم عزاداری شهادت امام سجاد علیه‌السلام همزمان با سالروز شهادت آن حضرت و به منظور گرامیداشت شعائر اسلامی، بزرگداشت شهادت امام سجاد علیه‌السلام و آشنایی با سیره و سبک زندگی ائمه اطهار علیهم‌السلام از سوی اداره کل فرهنگی در بخش های مختلف جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

مراسم عزاداری به مناسبت شهادت سید الساجدین  امام زین العابدین علیه السلام و تقارن آن با شروع سال تحصیلی جدید و آغاز هفته دفاع مقدس، گرامیداشت یاد و خاطره شهدا  ساعت 8 صبح با حضور اساتید و بانوان طلبه برگزار شد و حجت‌الاسلام‌والمسلمین رحمتی به ذکر مصیبت پرداخت.

همچنین مراسمی با حضور بانوان طلبه نیمه وقت عصر در آموزشگاه امام رضا علیه‌السلام برگزار شد.

همچنین مراسم عزاداری این امام همام ساعت 7 صبح ویژه اساتید و کارمندان جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد و حجت‌الاسلام‌والمسلمین اخوی، سخنران این مراسم بود.