اطلاعیه 12 ستاد آموزش از راه دور جامعه‌الزهرا(س):

شیوه طراحی امتحانات پایان ترم

ستاد آموزش از راه دور جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها «شيوه طراحی سؤالات و نحوه برگزاری امتحانات پایانی نيمسال دوم سال تحصيلی ١۴٠١ – ١۴٠٠» را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی، ستاد آموزش از راه دور جامعه الزهرا علیهاالسلام طی صدور اطلاعیه‌ای، شيوه طراحی سؤالات و نحوه برگزاری امتحانات پایانی نيمسال دوم سال تحصيلی ١۴٠١ - ١۴٠٠ را اعلام کرد.

در این اطلاعیه آمده است:

قابل توجه طلاب تمامي مقاطع تحصيلی جامعه الزهرا سلام‌الله‌عليها

امتحانات پایانی تمامی مقاطع حضوری، مجازی و غیرحضوری در نیمسال دوم سال تحصیلی ١۴٠١ - ١۴٠٠ به شیوه تشریحی و به صورت حضوری در قم و مراکز استان‌ها برگزار می‌شود.

امتحانات پایان نیمسال طلاب غیرایرانی خارج کشور تمامی مقاطع به شیوه تشریحی و به‌ صورت مجازی برگزار می‌شود.

شیوه برگزاری امتحانات میان ترم با توجه به شیوه ارائه دروس از سوی مدارس و مراکز اطلاع رسانی خواهد شد.

ستاد آموزش از راه دور