آغاز ثبت نام ترم بهار آموزشگاه تخصصی زبان‌های خارجی هدی

دوره بهار 1400

مدیر آموزشگاه تخصصی زبان‌های خارجی هدی از آغاز ثبت نام ترم بهار ویژه خواهران در رده سنی 5 سال به بالا خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم باغ شیخی در گفتگو با واحد خبر عنوان کردند: ثبت نام دوره بهار آموزشگاه تخصصی زبان‌های خارجی هدی ویژه خواهران در رده سنی 5 سال به بالا آغاز شده و تا 25 بهمن ادامه خواهد داشت.

مدیر آموزشگاه تخصصی زبان‌های خارجی هدی خاطرنشان کرد: این دوره‌ها شامل مکالمه زبان‌های انگلیسی، عربی، اسپانیایی، فرانسه، کره، آلمانی و چینی هستند.

باغ شیخی افزود: شروع این دوره از اوایل اسفند خواهد بود و آموزش این دوره نیز به صورت مجازی و آنلاین است.

وی با بیان اینکه ثبت نام به صورت غیرحضوری انجام می‌شود، گفت: علاقه‌مندان جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 9 تا 13 با دفتر آموزشگاه با شماره تلفن‌های 32935677 و 32112010 تماس بگیرند.