راه اندازی پویش خاطرات کودکان مهد در قاب فجر انقلاب

پویش دهه فجر

پویش خاطرات کودکان مهد درقاب فجر انقلاب ویژه کودکان مهد کودک شکوفه های بهار برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، پویش خاطرات کودکان مهد درقاب فجر انقلاب از سوی مهدکودک شکوفه های بهار راه اندازی شد.

کودکان مهد می‌توانند با موضوعات مختلف در این پویش شرکت کنند.

موضوعات این پویش شامل تزیینات و نصب پرچم ایران داخل خانه ویا درب منزل ( خلاقیت در امتیاز دهی تاثیر دارد)، بیان خاطرات دهه فجر زمانی که در مهد بودید (شما میتوانید خاطرات خودرا به زبان نقاشی بیان کنید و برامون ارسال کنید)، ساخت کاردستی دستاوردهای انقلاب اسلامی، درست کردن ژله به رنگ پرچم ایران، خواندن شعر درمورد جشن انقلاب اسلامی ایران یا پرچم ایران و ارسال فیلم ازخودتون به همراه پرچم و نقاشی خلاقانه پرچم ایران هستند.

شرکت کنندگان باید شرایط شرکت در این پویش را رعایت کنند، از جمله حجم کلیپ حداکثر ١۵ مگابایت و اندازه کلیپ حداکثر ١٢٠ ثانیه باشد، شماره یا عکس شخصی روی کلیپ قرار داده نشود، روی برگه آچهار، تمیز و مرتبط با موضوع باشد.

مهلت ارسال آثار به این پویش تا 22 بهمن است و علاقه مندان می‌توانند آثار خود را به شناسه کاربری @mahd_bahar و یا شماره همراه 09371404810 در پیام رسان ایتا و سروش ارسال کنند.