ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان در واحدهای حوزوی خواهران

جامعه الزهرا

ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان در واحدهای حوزوی خواهران از سوی شورای سیاست‌گذاری حوزه‌های علمیه خواهران ابلاغ شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، مصوبه شماره 137 شورای سیاست‌گذاری حوزه‌های علمیه خواهران مبنی بر ممنوعیت به‌کارگیری بازنشستگان در واحدهای حوزوی به نهادهای حوزوی ابلاغ شد.

در این مصوبه آمده است:

«به‌کارگیری بازنشستگان و همچنین افرادی که به هر نحوی در واحدهای حوزوی بازخرید شده‌اند در واحدهای حوزوی خواهران ممنوع می باشد.

در این مصوبه به دو تبصره اشاره شده است، از جمله در تبصره یک آمده: «به‌کارگیری بازنشستگان با حداکثر سن 65 سال، در پست مدیریت واحدهای نابغه و دبیرخانه شورا و پست معاونت ستاد مرکزی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه‌الزهرا علیهاالسلام با کسب مجوز از شورای سیاست‌گذاری از شمول این ماده واحده مستثنی است».

همچنین در تبصره 2 آمده: «واحدهای حوزوی خواهران در صورت لزوم می‌توانند از خدمات بازنشستگان متخصص با مدرک تحصیلی کارشناسی و بالاتر به صورت ساعتی و از محل برنامه استفاده کنند؛ حداکثر ساعات مجاز برای استفاده از بازنشستگان یک سوم ساعات اداری کارمندان تمام وقت است و حق‌الزحمه ایشان طبق آیین‌نامه جامع نرخ‌ها و دستمزدها تعیین و پرداخت می‌شود».