طلوع فجر مبارک

دهه فجر انقلاب اسلامی

روزهای سخت می‌آیند و می‌روند اما آنچه همواره می‌ماند روزهای پیروزی است، پیروزی مردم...

حضرت امام خمینی رحمة‌الله‌علیه ‌فرمودند: «امیدوارم که این انقلاب، یک انقلاب جهانی بشود و مقدمه برای  ظهور حضرت بقیه الله ارواحنا له الفداء باشد» (همان، ج، ۱۶، ص ۸۸). «امید است که این انقلاب جرقه و بارقه ای الهی باشد که انفجاری عظیم در توده های زیر ستم ایجاد نماید و به طلوع فجر انقلاب مبارک حضرت بقیه الله ارواحنا لمقدمه الفداء منتهی شود» (همان، ج ۱۵، ص ۷۵).

رهبر معظم انقلاب اسلامی مدظله العالی: «هم روحتان در انتظار حضرت مهدی عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف باشد، هم نیروی جسمی‌تان در این راه حرکت بکند؛ هر قدمی که در راه استواری این انقلاب اسلامی برمی‌دارید، یک قدم به ظهور حضرت مهدی عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف نزدیک‌تر می‌شوید (29 خرداد 1360).

شهید سلیمانی: وصیت می‌کنم اسلام را در این برهه که تداعی‌یافته در انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی است، تنها نگذارید. دفاع از اسلام نیازمند هوشمندی و توجه خاص است. در مسائل سیاسی آنجا که بحث اسلام، جمهوری اسلامی، مقدسات و ولایت فقیه مطرح می‌شود، اینها رنگ خدا هستند؛ رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید.