فراکسیون زنان و خانواده با همکاری مرکز پژوهش‌های مجلس برگزار می‌کند:

فراخوان دریافت ایده‌های سیاست‌گذارانه در حوزه زنان و خانواده با اولویت برنامه هفتم توسعه

پوستر فراکسیون

فراکسیون زنان و خانواده با همکاری مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، رویدادی را جهت دریافت ایده‌های سیاست‌گذارانه در حوزه زنان و خانواده با اولویت برنامه هفتم توسعه طراحی و رونمایی کرده است.

به گزارش روابط عمومی، فراکسیون زنان و خانواده مجلس به منظور استفاده از ظرفیت‌های جامعه کارشناسی با همکاری مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، رویدادی را جهت دریافت ایده‌های سیاست‌گذارانه در حوزه زنان و خانواده با اولویت برنامه هفتم توسعه طراحی و رونمایی کرده است. از این رو از طلاب، اساتید و پژوهشگران جامعه‌الزهرا علیهاالسلام دعوت می‌شود جهت برنامه‌ریزی بهتر و دقیق‌تر در موضوع زنان و خانواده، در این فراخوان شرکت نمایند.

محورهای فراخوان

1. بررسی جایگاه زنان و خانواده در برنامه‌های توسعه؛
  2. الگوی ساختاری برنامه توسعه هفتم با تأکید بر اجرای مفاد بند 2 سیاست‌ها کلی خانواده؛
  3. ارائه الگوی مداخله در راستای تشکیل و استحکام خانواده و حمایت از مادری و فرزندآوری؛
  4. ارائه الگوی مداخله در مسائل مرتبط با حوزه زنان از قبیل: زنان خانه‌دار، زنان سرپرست خانوار و زنان سالمند؛
  5. ارائه الگوی اشتغال منعطف و موازنه نقش‌های متکثر زنان و سازوکار تقویت مشاغل خانگی، کارآفرینی و تعاونی‌ها؛
  6. ارائه الگوی توانمندسازی زنان؛
  7. ارائه الگوی بهینه‌سازی سبک زندگی با تأکید بر ساماندهی مد و لباس، ورزش، نشاط و اوقات فراغت زنان و سبک زندگی عفیفانه؛
  8. ارائه الگوی مداخله در مسائل مرتبط با کودکان از قبیل: برنامه‌های فراغتی کودکان، اصلاح ساختارها و قوانین حوزه کودکان؛
  9. ارائه الگوی مداخله در کاهش و کنترل آسیب‌های اجتماعی حوزه زنان و خانواده؛
  10. ارائه الگوی ارتقاء نظام‌مند سلامت زنان، مادران و کودکان در ابعاد مختلف.

علاقه‌مندان می‌توانند پروپوزال پژوهشی خود را تا تاریخ 1400/12/15 به  رایانامه امور پژوهشی معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا علیهاالسلام به نشانی omourpajohesh@jz.ac.ir ارسال و جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 32112186 تماس حاصل نمایند.

فایل پروپوزال پژوهشی را از اینجا دریافت کنید.

فایل پوستر خبر