در نشست تخصصی تربیتی ویژه اساتید بررسی می شود؛

نقش تربیتی اساتید در تحکیم اهداف و رسالتهای تربیتی حوزه علمیه خواهران

photo_2022-02-26_09-53-54

نقش تربیتی اساتید در تحکیم اهداف و رسالتهای تربیتی حوزه علمیه خواهران در نشست تخصصی تربیتی ویژه اساتید بررسی می شود.

به گزارش روابط عمومی، خانم سیده زهرا حسینی سرپرست اداره کل امور تربیتی در گفتگو با واحد خبر اظهار داشت:  اداره امور تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام نشست تخصصی تربیتی ویژه اساتید  را به مناسبت روز امور تربیتی با موضوع « نقش تربیتی اساتید در تحکیم اهداف و رسالتهای تربیتی حوزه علمیه  خواهران» برگزار می کند.

وی عنوان کرد: نشست تربیتی اساتید با هدف گفتمان سازی و فرهنگ سازی جایگاه و نقش الگویی و راهبردی اساتید در ارتقای سطح تربیتی طلاب، 8 اسفند به صورت آنلاین با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین محمد رضا عابدینی استاد اخلاق حوزه های علمیه برگزار می شود.

حسینی در پایان یادآور شد: این نشست روز یکشنبه ساعت 10 تا 11 به صورت آنلاین از حسینه مجازی به نشانی http://heyatonline.ir/heyat/3474  پخش خواهد شد.