آشنایی طلاب مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی جامعه‌الزهرا(س) با فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی

نوروز

طرح آشنایی طلاب غیرایرانی با فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی در مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) اجرا شد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، در آستانه آغاز فصل بهار و به منظور آشنایی طلاب غیرایرانی با فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی، سفره هفت سین به عنوان نماد فرا رسیدن سال جدید ایرانی در مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) برپا شد.

این برنامه به همت مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی و در راستای معرفی فرهنگ و تمدن ایران زمین به طلاب غیرایرانی و و آشنایی آنان با آیین‌ها و سنت‌های کهن ایرانی برپا شده است.

در حاشیه این برنامه، طلاب علاقه‌مند به فرهنگ ایرانی اسلامی، پرسش‌هایی در خصوص آئین نوروز و پیشینه آن مطرح کردند که اساتید به پرسش های آنان پاسخ دادند.

این نماد زیبای ایرانی مورد استقبال طلاب غیرایرانی  قرار گرفته است.