پذیرش 85 مقاله از جامعه‌الزهرا(س) در گنگره بین‌المللی گام دوم انقلاب از منظر قرآن و حدیث

کنگره بین المللی گام دوم انقلاب از منظر قرآن و حدیث

معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها حضور فعال و شایسته پژوهشگران این مؤسسه علمی حوزوی در کنگره بین المللی گام دوم انقلاب از منظر قرآن و حدیث را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی، معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها طی اطلاعیه ای اعلام کرد:

قابل توجه طلاب، اساتید و پژهشگران جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها

با تلاش بزرگواران، تعداد ۸۵  مقاله از سوی طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در کنگره بین‌المللی گام دوم انقلاب اسلامی از منظر قرآن و حدیث موفق به دریافت گواهی پذیرش شدند.

در این کنگره بین المللی، 6 نفر از پژوهشگران جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها مقالات خود را در کمسیون‌های تخصصی ارائه دادند.

همچنین سرکار خانم فاطمه هوشیاری دانش آموخته سطح ۴ تفسیر تطبیقی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها موفق به کسب رتبه اول در کمیته گام دوم و آینده پژوهی شد.

معاونت پژوهش ضمن تشکر از زحمات و مشارکت علمی همه پژوهشگران عزیز و تبریک ویژه جهت این موفقیت در راستای تولید علم در گام دوم انقلاب اسلامی به پیروی از منویات مقام معظم رهبری مدظله العالی به استحضار می‌رساند: جهت دریافت گواهی پذیرش مقاله خود در کنگره بین‌المللی گام دوم انقلاب اسلامی با مراجعه به فایل پیوستی و راهنمای مربوطه نسبت به دریافت آن اقدام کنید.

مشاهده مقالات پذیرش شده شرکت کنندگان

فایل راهنمای تصویری جهت دریافت گواهی پذیرش مقاله