تجلیل از فعالان کنگره بین المللی گام دوم انقلاب 6

مراسم تجلیل از فعالان کنگره بین‌المللی گام دوم انقلاب اسلامی از منظر قرآن و حدیث با حضور سرکار خانم دکتر برقعی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، مراسم تجلیل از فعالان کنگره بین‌المللی گام دوم انقلاب اسلامی از منظر قرآن و حدیث با حضور مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

در این مراسم، سرکار خانم سیده زهره برقعی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به سخنرانی پرداخت و از حضور فعال 85 طلبه پژوهشگر مجموعه که در این کنگره موفق به دریافت گواهی پذیرش شدند، قدردانی کرد.

همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین شفیعی دارابی مدیر گروه علمی تفسیر و علوم قرآن و سرکار خانم حقانی معاون پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از دیگر سخنرانان این مراسم بودند.

در این مراسم، برگزیدگان کنگره بین‌المللی گام دوم انقلاب اسلامی از منظر قرآن و حدیث مورد تجلیل قرار گرفتند.