انتصاب «سرپرست مرکز تخصصی تاریخ اسلام، تبلیغ، مطالعات زنان و ادبیات عرب»

انتصاب

سرکار خانم پیله ور از سوی مدیر تحصیلات تکمیلی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به عنوان «سرپرست مرکز تخصصی تاریخ اسلام، تبلیغ، مطالعات زنان و ادبیات عرب» منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم رویا باقری مدیر تحصیلات تکمیلی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با صدور حکمی، سرکار خانم فریبا پیله ور را به سمت «سرپرست مرکز تخصصی تاریخ اسلام، تبلیغ، مطالعات زنان و ادبیات عرب» منصوب کرد.

در بخشی از این حکم آمده است: «بی شک ارتباط هدایتگر و مستمر این مرکز تخصصی با طلاب، اساتید و همکاران در جهت احیا و ترویج سنت‌های اصیل حوزوی و تسهیل فرایند امر تعلیم و تربیت و تقویت نظم و انضباط و قانون‌مندی موجب موفقیت روزافزون خواهد بود».

در این حکم از خدمات و تلاش‌های ارزشمند سرکار خانم ریحانه غیوربابایی در مدت تصدی این مسئولیت قدردانی شد.