اداره کل تبلیغ برگزار می کند؛

نشست های مجازي با موضوع جمعیت و فرزندآوری

خانواده

به مناسبت روز ملی جمعیت، نشست های مجازی با موضوع جمعیت و فرزندآوری از سوی اداره کل تبلیغ برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی، اداره کل تبلیغ به مناسبت روز ملی جمعیت نشست های مجازی با موضوع جمعیت و فرزندآوری را برگزار می کند.

در این راستا روز شنبه 24 اردیبهشت نشست مجازي با عنوان «در آرزوي فرزند» با ارائه حجت الاسلام و المسلمین بهرامی از ساعت 10 تا 11 به صورت پخش زنده از طریق هیئت آنلاین پخش خواهد شد.

همچنین روز یکشنبه 25 اردیبهشت نشست علمی پژوهشی با عنوان «ملاک در تعدد فرزندان از دیدگاه اسلام و روان شناسی» با ارائه اساتید محترم سرکار خانم حقانی معاون پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام و سرکارخانم رضوانی مدیر گروه روان شناسی مجتمع آموزش عالی بنت الهدی از ساعت 10 تا 11 به صورت پخش زنده از طریق هیئت آنلاین پخش خواهد شد.

علاقه مندان می توانند این نشست ها را از نشانی https://heyatonline.ir/JamiatAlZahra/ با ترافیک رایگان مشاهده نمایند.