اعطای گواهینامه دوره دانش افزایی آشنایی عمومی با فرهنگ و اقتضائات بین الملل

اعطای گواهینامه دوره دانش افزایی آشنایی عمومی با فرهنگ و اقتضائات بین الملل (7)

در جلسه امروز شورای معاونان گواهینامه خواهران شرکت کننده در دوره دانش افزایی آشنایی عمومی با فرهنگ و اقتضائات بین الملل از سوی مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام به آنها اعطا شد.

به گزارش روابط عمومی، در حاشیه جلسه امروز شورای معاونان، گواهینامه خواهران شرکت کننده در دوره دانش افزایی آشنایی عمومی با فرهنگ و اقتضائات بین الملل از سوی سرکار خانم برقعی، مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام به آنها اعطا شد.

خانم برقعی ضمن تقدیر از شرکت کنندگان در این دوره، بر پیگیری و برگزاری دوره های ضمن خدمت در جامعه الزهرا علیهاالسلام تاکید کرد و گفت: در این راستا تفاهم نامه های همکاری با مرکز تحقیقات اسلامی مجلس و مرکز آموزش مدیریت دولتی منعقد خواهد شد از این رو بخش ها می توانند نیازهای آموزشی خود را مطرح کنند تا برای تدوین دوره آموزشی تصمیم گیری شود.