تجلیل از 4 طلبه جامعه‌الزهرا(س) در سیزدهمین جشنواره علامه حلی(ره)

تجلیل از پژوهشگران جشنواره علامه حلی

در آیین اختتامیه سیزدهمین جشنواره علامه حلی(ره)، 4 اثر طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها مورد تجلیل قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی، مراسم اختتامیه سیزدهمین جشنواره علامه حلی(ره) در مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران برگزار شد.

در این مراسم، گزارشی از روند اجرایی جشنواره توسط حجت الاسلام والمسلمین مازنی، دبیر سیزدهمین جشنواره علامه حلی(ره) ارائه شد و در ادامه موشن‌گرافی نمودارهای جشنواره برای مخاطبان به نمایش گذاشته شد.

سخنرانی آیت الله اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور، حجت الاسلام والمسلمین فاضل سرپرست حوزه‌های علمیه خواهران، ارائه آثار دو طلبه خواهر و برادر برگزیده جشنواره، سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین مقیمی حاجی، رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره، پخش موشن‌گرافی دبیرخانه‌های برتر و تجلیل از دبیرخانه‌های برتر از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.

در آیین اختتامیه سیزدهمین جشنواره علامه حلی(ره)، برگزیدگان این جشنواره کشوری مورد تجلیل قرار گرفتند.

گفتنی است؛ 11 نفر از طلاب پژوهشگر جامعه الزهرا علیهاالسلام در هشتمین جشنواره علامه حلی حوزه علمیه قم با کسب رتبه‌های اول تا سوم در زمینه مقاله و پایان نامه به مرحله کشوری راه یافته بودند که از میان آنها، 4 اثر به عنوان آثار برگزیده کشوری معرفی و تجلیل شدند.

خانم زهرا تاراسی طلبه سطح سه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در گروه علمی کلام اسلامی با ارائه پایان نامه «کاربرد عقل و نقل در حوزه خداشناسی از منظر حکمت متعالیه و مکتب تفکیک» به عنوان رتبه دوم مورد تجلیل قرار گرفت.

خانم لیلا ابراهیمی طلبه سطح چهار جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در گروه علمی علوم حدیث و درایه با ارائه مقاله «شرح و تحلیلی بر روایت «اُوتِیتُ الکِتَابَ وَ مِثلَهُ مَعَهُ» علوم حدیث و درایه» به رتبه سوم دست یافت.

خانم وحیده پیشوائی طلبه سطح سه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در گروه علمی تفسیر و علوم قرآنی با ارائه مقاله انگلیسی به عنوان «Imam Ali’s (AS) Management Measures to Prevent Conflict During His Rule» حائز رتبه سوم شد.

خانم نجمه اله‌یاری، طلبه سطح سه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در گروه علمی کلام اسلامی با ارائه پایان نامه «خداشناسی و خداگرایی فطری از دیدگاه علامه مصباح یزدی و مقایسه آن با کهن الگوی خدا از دیدگاه یونگ» به عنوان رتبه سوم تجلیل شد.