از سوی مدرسه علمیه غیرایرانی برگزار می‌شود:

کارگاه آشنایی با کتب حدیثی ویژه طلاب گرایشی

کارگاه آشنایی با کتب حدیثی

کارگاه آشنایی با کتب حدیثی و روش استفاده از نرم‌افزار حدیثی ویژه طلاب گرایشی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم فاطمه ضرابی روز یکشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: کارگاه آشنایی با کتب حدیثی و روش استفاده از نرم‌افزار حدیثی همزمان با آغاز سال تحصیلی از سوی مدرسه علمیه غیرایرانی برگزار می‌شود.

مدیر مدرسه علمیه غیرایرانی با بیان اینکه این دوره ویژه طلاب گرایشی است، یادآور شد: سرکار خانم الوائلی در این کارگاه، روش استفاده از کتب حدیثی و همچنین روش استفاده از نرم‌افزار جامع حدیثی را آموزش می‌دهد.

ضرابی با اشاره به اینکه این دوره برای دو گروه طلاب تمام‌وقت و نیمه‌وقت در نظر گرفته شده است، گفت: زمان برگزاری دوره برای طلاب تمام وقت روزهای سه شنبه ساعت 15 تا 17 است که اولین جلسه این دوره روز سه شنبه 10 مهرماه برگزار می‌شود.

وی افزود: طلاب نیمه‌وقت روزهای پنجشنبه ساعت 10 تا 12 در این دوره حضور خواهند یافت و نخستین جلسه برای این گروه، روز پنجشنبه 12 مهرماه است.

مدیر مدرسه علمیه غیرایرانی با بیان اینکه مدت زمان برگزاری این دوره، 6 هفته است، یادآور شد: علاقه‌مندان جهت ثبت‌نام در این دوره می‌توانند به واحد آموزش مدرسه علمیه غیرایرانی مراجعه کنند.