برگزاری دوره آموزشی پاسخ و پرسش اعتقادی

دوره آموزشی پرسش و پاسخ اعتقادی - Copy

دوره آموزشی پاسخ و پرسش اعتقادی ویژه طلاب جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، دوره آموزشی پاسخ و پرسش اعتقادی با موضوعات «توحید»، «عدل»، «نبوت»، «امامت» و «معاد» از سوی مدرسه علمیه غیرایرانی برگزار می‌شود.

شرایط حضور در این دوره، اتمام کلام اسلامی یک و دو و تعهد به شرکت منظم در کلاس‌ها است.

در این دوره، سرکار خانم رکوفیان استاد جامعه‌الزهرا علیهاالسلام به ارائه این دوره می‌پردازد.

زمان آغاز این دوره روز سه شنبه 10 مهرماه ساعت 15 تا 17 است که به صورت هفتگی و به مدت 9 هفته در آموزشگاه امام رضا علیه‌السلام، طبقه چهارم ساختمان شهید بهشتی(ره)، کلاس 15/4 برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان جهت ثبت نام می‌توانند تا روز دوشنبه 9 مهرماه به واحد آموزش مدرسه علمیه غیرایرانی مراجعه کنند.