فراخوان عضویت در انجمن فضای مجازی جامعه الزهرا

انجمن فضای مجازی

فراخوان جذب طلاب، مبلغان ، کنشگران و دانش آموختگان در انجمن فضای مجازی جامعه الزهرا علیهاالسلام اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، خانم حکمت نیا در گفتگو با واحد خبر با اشاره به فرمایش‌ مقام معظم رهبری درباره حضور جریان‌ساز در فضای مجازی اعلام کرد : انجمن فضای مجازی طلاب جامعه الزهرا سلام الله علیها برای فصل جدید فعالیت های انجمن و ضرورت هم‌افزایی‌ بین فعالان و گروه‌های فعال در فضای مجازی ماموریت‌ها و اهداف خود را بازتعریف کرد.

رئیس اداره تبلیغ در رسانه ها و فضای مجازی با اشاره به اینکه به زودی کارگاه سه روزه نقش آفرینان فضای مجازی برگزار خواهد شد، ادامه داد: انجمن فضای مجازی جهت شبکه‌سازی، گفتمان‌سازی و برگزاری آموزش‌های عمومی و تخصصی، فعالان فضای مجازی را در گروه های مختلف تولیدگران، توزیع گران، فنآوران، تعامل گران، سفیران، متفکران، پاسخگویان، کاربران پویا، پیشرانان، رصدگران و تحلیل گران تقسیم بندی کرده است.

حکمت نیا افزود: علاقمندان به فعالیت در فضای مجازی می توانند از طریق مراجعه به سامانه تبلیغ نوین و فضای مجازی به نشانی http://novin.jz.ac.ir ( قسمت تشکل ها – انجمن فضای مجازی ) برای ثبت نام اقدام نمایند.